ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ HTC VIVE

HTC-ViveTo κράνος virtual reality HTC Vive είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία με τις προπαραγγελίες να αρχίζουν από τις 29 Φεβρουαρίου. 

Το HTC Vive θα μπορεί να το παραγγείλει κανείς από τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ από τον Απρίλιο και μετά θα μπορεί να το παραλάβει στα χέρια του. Δεν έχει δοθεί ακόμα κάποια πληροφορία για το ποια θα είναι η τελική τιμή του HTC Vive, αλλά αναμένεται να δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού με το Oculus Rift.

To HTC Vive αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με διπλή οθόνη ΟLED, ανάλυσης 2160×1200 pixels, με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, ενώ ένα στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι το HTC Vive θα έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τη θέση του χρήστη στο χώρο ώστε να μπορεί κανείς να σηκώνεται από τη θέση του και να κινείται άνετα, φορώντας το.

Σύμφωνα με το Venture Beat, το HTC Vive δεν θα είναι φτηνό, καθώς εκτιμάται ότι θα ξεπερνά άνετα τα 350 ευρώ σε τιμή. Πάντως, η HTC δείχνει να ενδιαφέρεται έντονα για το πεδίο του virtual reality, παρουσιάζοντας συσκευές που να το υποστηρίζουν. Στο CES 2016 στο Λας Βέγκας, η HTC έδειξε το Vive Pre, το οποίο είναι η δεύτερη έκδοση του HTC Vive development kit.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]