ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

800 ΕΚ. ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK MESSENGER

O Facebook Messenger βρίσκεται σε άνοδο με το συνολικό πλήθος των χρηστών του να φτάνει πλέον τα 800 εκατομμύρια. 

Σύμφωνα με επίσημο blog post του Facebook, η νέα χρονιά για τον Facebook Messenger, την υπηρεσία άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, μπήκε με θετικές ειδήσεις, καθώς ο συνολικός αριθμός των χρηστών της υπηρεσίας είναι πλέον 800 εκατομμύρια. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να περάσουν περίπου 6 μήνες προκειμένου να φτάσει o Facebook Messenger από τους 700 στους 800 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

O ρυθμός ανάπτυξης του Facebook Messenger δείχνει να επιβραδύνεται σε σχέση με τους πρώτους μήνες ανόδου του, αλλά αυτό μπορεί να θεωρηθεί λογικό, μιας και κοντεύει το Facebook Messenger να γίνει καθολικά χρησιμοποιούμενο από όλα τα μέλη του πλέον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου στον κόσμο. Για τον Facebook Messenger υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες εκ μέρους του κοινωνικού δικτύου, καθώς υπάρχει η φιλοδοξία το Facebook να αντικαταστήσει τις εφαρμογές αποστολής και λήψης μηνυμάτων των τηλεφώνων, ενώ ακόμα και οι κλήσεις θα μπορούν να γίνονται πλέον μέσω αυτού.

Το Facebook δίνει έμφαση στον Messenger, τον οποίο θέλει να χρησιμοποιήσει ως ένα όχημα καινοτομίας, όπως τον ονομάζει, πράγμα που σημαίνει ότι θα τον συνδέει με ολοένα και περισσότερες εφαρμογές στο κοντινό μέλλον.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]