ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

MICROSOFT: «ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΕ WIN10 MOBILE»



windows 10 mobileΠολλοί περιμέναμε ότι η αναβάθμιση των συσκευών της Microsoft σε Windows 10 Mobile θα γινόταν στα μέσα του Δεκεμβρίου. Τελικά ο Δεκέμβριος πέρασε και ήδη είμαστε στην τρίτη μέρα του 2016, αλλά το update είναι άφαντο. Τελικά το πιο πιθανό είναι να δούμε την αναβάθμιση στο νέο mobile OS της Microsoft, μέσα στον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με τη Vodafone Αυστραλίας, αναμένει να πάρει το νέο OS για δοκιμή και αυτό θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου. Επίσης, η Movistar Ισπανίας δηλώνει ότι αναμένει να δώσει την αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile προς τα τέλη του μήνα.
Εκτός από τις παραπάνω αναφορές, παίρνουμε πληροφορίες και από το τη σελίδα της Microsoft@LumiaHelp μέσα από το Twitter. Εκεί αναφέρεται ότι το Windows 10 Mobile update θα έρθει «σύντομα».
Αν λοιπόν βάλουμε όλες αυτές τις πληροφορίες μαζί, είναι πολύ πιθανό να δούμε το update σε συσκευές που τρέχουν Windows Phone 8.1, πριν τελειώσει ο Ιανουάριος.
Σύμφωνα με το Lumia support page, οι συσκευές που θα πάρουν Windows 10 Mobile πρέπει να έχουν τουλάχιστον 8GB ενσωματωμένη μνήμη. Επιπλέον, δεν θα μπορούν όλα τα smartphones να υποστηρίξουν όλα τα features που έχει βάλει η Microsoft. Κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά απαιτούν πιο εξελιγμένο hardware. Μόνο τα κινητά με Lumia Denim (OS version 8.10.14219.341) μπορούν να αναβαθμιστούν. Μπορείτε να πάτε Settings > extras+info για να δείτε τι έχετε.
 Για να δείτε την έκδοση του OS που τρέχει το κινητό, πηγαίνετε Settings > about > more information.

w10-mobile-update-570

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]