ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

ΤΟ TRNTBL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΚΑΠ ΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

trntbl-wireless-turntable-bothΜε Internet of Things δυνατότητες είναι προικισμένο το Trntbl, το οποίο προσφέρει πλήρη ασύρματη συνδεσιμότητα. 

Το διαφορετικό με το Trntbl είναι ότι δεν είναι εξοπλισμένο με κανένα από τα γνωστά βύσματα για ενσύρματη σύνδεση με άλλα συστήματα, αλλά έχει αποκλειστικά και μόνο ασύρματους πομποδέκτες για τη μεταφορά ήχου από το πλατό σε ενισχυτές και ηχεία. Η έκδοση που παρουσιάστηκε έχει ενσωματωμένο DAC και μπορεί να υποστηρίζει λειτουργία Bluetooth και AirPlay, μαζί με το Wi-Fi Streaming.

trntbl-wireless-turntable-4
Με το Trntbl μπορεί να γίνει αναγνώριση του τραγουδιού που παίζεται εκείνη τη στιγμή και αυτό να στέλνεται αυτόματα στα social media, εάν το επιθυμεί ο κάτοχός του. Η αναγνώριση του τραγουδιού γίνεται από τη βελόνα του πικάπ, με μια λογική παρόμοια με αυτή που ακολουθεί και το Shazam. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης των στροφών, ενώ το πλατό είναι φτιαγμένο από ακρυλικό υλικό και ο βραχίονας είναι κατασκευασμένος υπό γωνία.

Το Trntbl θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι σε δύο διαφορετικές χρωματικές επιλογές, με τιμή που στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 420 δολάρια, ενώ η τιμή των προπαραγγελιών του είναι στα 351 δολάρια. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση που φέρνει την αναλογική εποχή με τα βινύλια λίγο πιο κοντά στην ψηφιακή εποχή της ασύρματης συνδεσιμότητας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]