ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΙΣ MOTOROLA

151370187SP009_MOTOROLA_ANDΜπορεί η Lenovo να σταματά το ανεξάρτητο brand της Motorola, αλλά τα κινητά της δεν θα σταματήσουν να κυκλοφορούν. 

Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Lenovo θα σταματούσε την κυκλοφορία των Moto G και Moto E της Motorola, αλλά σύμφωνα με το Verge, το οποίο δημοσιεύει μία σύντομη διευκρίνηση της Lenovo, οι δύο συσκευές δεν θα σταματήσουν να κυκλοφορούν, αλλά θα πρέπει οι καταναλωτές να αναμένουν την κυκλοφορία λιγότερων μοντέλων από την παλιά Motorola.

Ειδικά το Motorola Moto G είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα της εταιρείας που πλέον αποτελεί θυγατρική της Lenovo και έτσι δεν θα αποτελούσε ορθή επιχειρηματική πρακτική το να σταματήσει η διάθεσή του στην αγορά. Τα μοντέλα της Motorola θα ονομάζονται Moto by Lenovo και θα διατηρήσουν τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Σύμφωνα με το Verge, η γκάμα συσκευών που θα παρουσιαστεί εντός του 2016 θα είναι εξοπλισμένη με μεγάλες οθόνες και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα high end smartphones της Lenovo θα λανσάρονται από το Moto brand, ενώ στην οικογένεια Vibe της Lenovo θα ανήκουν όλες οι mid range και οι low end συσκευές. Σε κάθε περίπτωση, η Lenovo θα περιορίσει ελαφρώς το πλήθος των συσκευών που παράγει.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]