ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 8000 SAMSUNG GEAR VR ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

gear vr facebook
H σχέση της Samsung με το Facebook ενδυναμώνεται περαιτέρω, μετά από την μεγάλη παραγγελία Gear VR που κάνει το κοινωνικό δίκτυο. 

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Galaxy S7 της Samsung στο MWC 2016, όπου είχε κάνει την εμφάνισή του και ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, περίπου 5000 κράνη Gear VR είχαν ετοιμαστεί για τους παρευρισκόμενους. Τώρα το Facebook, κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε στην ομιλία του ο Zuckerberg, δίνοντας ώθηση στην εικονική πραγματικότητα, με την παραγγελία 8000 Gear VR από την Samsung.

H παραγγελία του Facebook αφορά στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, σύμφωνα με το Sammobile, με τα 5000 κράνη να δίνονται σε εργαζόμενους του Facebook και τα άλλα 3000 κομμάτια να προορίζονται για τους developers που αναμένεται να ασχοληθούν με τις εφαρμογές που θα συνθέτουν την virtual reality εμπειρία της κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook.

H στενή συνεργασία της Samsung με το Facebook στον τομέα του virtual reality δεν προκαλεί έκπληξη, όχι μόνο λόγω των όσων ανακοίνωσε ο ίδιος ο Mark Zuckerberg στο πλαίσιο του Galaxy Unpacked Event, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι το Facebook έχει εξαγοράσει την Oculus, η οποία και έχει βοηθήσει την Samsung στη δημιουργία του Gear VR. Είναι προφανές ότι θα έχουμε εξελίξεις στον τομέα του virtual reality προσεχώς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]