ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

CISCO KAI ERICSON ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΚΣΤΥΟΥ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Office-InternetΗ Ericsson ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Ericsson Dynamic Service Manager, το αποτέλεσμα της κοινής συνεργασίας μεταξύ Ericsson και Cisco, με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και των δύο εταιρειών.

Η παραδοσιακή διαχείριση υπηρεσιών δικτύου εστίαζε συνήθως σε μία τεχνολογία και είχε έναν πάροχο ανά τομέα. Ως εκ τούτου, η επέκταση για το συντονισμό πολλαπλών domains, τεχνολογιών και εξοπλισμού από διαφορετικούς πάροχους επιβάλλει εξατομικευμένες διαδικασίες διαχείρισης υπηρεσιών.

Το Ericsson Dynamic Service Manager δίνει τη δυνατότητα στους πάροχους υπηρεσιών να ρυθμίζουν, να παρακολουθούν και να βελτιστοποιούν με δυναμικό τρόπο, τους διαθέσιμους πόρους δικτύου, για εφαρμογές σε περιβάλλοντα πολλαπλών domain και πάροχων δικτύου. Το προϊόν συνδυάζει τα κορυφαία συστήματα OSS και διαχείριση δικτύου της Ericsson, καθώς και την εξειδίκευση της Cisco στον τομέα των IP, και επικεντρώνεται σε πολλαπλούς πάροχους mobile backhaul, IP κορμού και VPNs επιχειρήσεων.

Η λύση περιλαμβάνει διαδικασίες προ-ενσωμάτωσης με συσκευές δικτύου και λύσεις διαχείρισης τομέα των Ericsson και Cisco, καθώς και ένα πλούσιο σύνολο εργαλείων, για τη διευκόλυνση των υπηρεσιών και της δυναμικής επίλυσης πιθανών προβλημάτων, προτού οι πελάτες τα βιώσουν. Στηριζόμενη στον προηγμένο σχεδιασμό χωρητικότητας, στη διαχείριση πολιτικών διάθεσης δεδομένων και τις SDN δυνατότητες, επιτρέπει σε υψηλό βαθμό τις αυτοματοποιημένες αλλαγές διαχείρισης των υπηρεσιών δικτύου, με χαρακτηριστικά – σχεδόν- σε πραγματικού χρόνου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]