ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

Η HUAWEI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ MATEBOOK



Huawei MateBook (5)Η Huawei παρουσίασε το MateBook, ένα 2 σε 1 laptop που προσδιορίζεται σαν ένα εργαλείο «κινητής παραγωγικότητας» που συνδυάζει φορητότητα και υψηλή αποδοτικότητα, στη δουλειά και τη διασκέδαση.

Με minimal αισθητική και λεία εμφάνιση, η συσκευή είναι φτιαγμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας που είναι συγχρόνως κομψό αλλά και εξελιγμένο. Το MateBook έχει δυνατό σώμα προστασίας με εξαιρετική αντοχή σε κάθε ταλαιπωρία, ενώ το λεπτό προφίλ του και το μικρό βάρος του στα 640 γραμμάρια το κάνουν ιδανικό να πηγαίνει παντού.

Το MateBook χρησιμοποιεί Windows 10 και διαθέτει επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core M, βάζοντας στα χέρια του χρήστη μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας και τα σημαντικότερα εργαλεία εργασιακής αποδοτικότητας όπως το Microsoft Office. Η συσκευή προσφέρει μέχρι 8GB LP DDR3 μνήμη και μέχρι 512GB χωρητικότητα στο δίσκο SSD.

Η θήκη πληκτρολογίου του MateBook είναι φτιαγμένη από περιβαλλοντικά φιλικό μαλακό PU δέρμα. Η ανθεκτικότητα της προσφέρει επίσης και ένα ιδανικό επίπεδο προστασίας. Σε ότι αφορά την οθόνη του αυτή είναι 12 ιντσών, τεχνολογίας IPS multi-touch και ανάλυσης 2160Χ1440 pixels, ενώ η γωνία θέασης φτάνει στις 160 μοίρες.

Το πληκτρολόγιο έχει 1,5 χιλιοστό stroke, εργονομική ανάρτηση και chiclet keycap σχεδιασμό, που επιτρέπει μεγαλύτερη επιφάνεια στα πλήκτρα ελαχιστοποιώντας τα λάθη πληκτρολόγησης. Το ενσωματωμένο touchpad χρησιμοποιεί multi-touch τεχνολογία που υποστηρίζει ομαλές και ακριβείς κινήσεις δακτύλων, συνδυάζοντας ένεση και χρηστικότητα.

Η 33.7Whv υψηλής πυκνότητας μπαταρία λιθίου του MateBook προσφέρει ισχύ για 9 ώρες δουλειάς, 9 ώρες χρήσης Internet και 29 ώρες μουσικής αναπαραγωγής. Η συσκευή διαθέτει επίσης και την εξειδικευμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας της Huawei για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Επιπρόσθετα, η μπαταρία του MateBook φορτίζεται πλήρως σε 2:30 ώρες ενώ όταν δεν υπάρχει χρόνος για πλήρη φόρτιση, η συσκευή μπορεί να φορτίσει μέχρι το 60% της μπαταρίας με μόλις μια ώρα φόρτισης.

Huawei MateBook with MatePen (2)

Το MatePen stylus που συνοδεύει το MateBook προσφέρει 2048 επίπεδα ευαισθησίας, αποδίδοντας τέλεια τις ιδιαίτερες και λεπτές αποχρώσεις του γραφικού χαρακτήρα του χρήστη, με μηδενική καθυστέρηση. Για απαιτητικές εργασιακές λειτουργίες, το MatePen υποστηρίζει γραφικά και μαθηματικές λειτουργίες, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν laser pointer για παρουσιάσεις.

Το MateBook προσφέρει ασφάλεια με παράλληλη γρήγορη πρόσβαση μέσω της λειτουργίας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που υποστηρίζει μια 360° ευαίσθητη διαδικασία αναγνώρισης για ελαχιστοποίηση αποτυχημένων προσπαθειών αυθεντικοποίησης.

Τέλος, το νέο υβριδικό μοντέλο της Huawei διαθέτει ένα Wi-Fi mobile hotspot για να μπορούν οι χρήστες να μένουν συνδεδεμένοι όταν η παραδοσιακή σύνδεση Internet δεν είναι διαθέσιμη. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει μια εύκολη και αποδοτική εμπειρία φορητότητας είναι η drag-and-drop document transfer λειτουργία από και προς Android smartphones.

Το MateBook θα προσφέρεται σε δύο χρώματα: champagne gold και space silver.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]