ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

INTEL COMPUTE STICK ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ATOM X5

intel compute stick 2H Intel παρουσιάζει το νέο της Compute Stick, το οποίο είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Atom x5 για καλύτερες επιδόσεις. 

Αναλυτικότερα, το Intel Compute Stick δεύτερης γενιάς έχει τον Atom x5 – Ζ8300, ο οποίος συνδυάζεται με 2 GB μνήμης RAM και έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB. Η ενδεικτική τιμή πώλησής του στις ΗΠΑ είναι τα 153 δολάρια, ενώ προσφέρει συνδεσιμότητα 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, μαζί με μία θύρα USB 3.0 και μία ακόμα USB 2.0.

Το λειτουργικό σύστημα στο Intel Compute Stick δεύτερης γενιάς είναι τα Windows 10, αλλά η Intel σχεδιάζει να ρίξει στην αγορά και μία ακόμα έκδοση, χωρίς λειτουργικό σύστημα και ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την έκδοση με τα Windows 10.

Για το μοντέλο χωρίς λειτουργικό σύστημα, το οποίο και θα είναι μια πολύ καλή πρόταση για όποιον θέλει να δοκιμάσει το Linux, δεν έχει ανακοινωθεί ενδεχόμενη τιμολογιακή πολιτική.

Σύμφωνα με το Liliputing, η Intel ετοιμάζεται να παρουσιάσει και άλλες προτάσεις στο πεδίο των Compute Sticks στο προσεχές μέλλον, με μοντέλα που θα έχουν στο εσωτερικό τους επεξεργαστές Intel Core M Skylake, μνήμη RAM που θα φτάνει τα 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB. Οι τιμές για αυτά τα μοντέλα εκτιμάται ότι θα ξεκινούν από τα 399 δολάρια στις ΗΠΑ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]