ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

iPHONE 7 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, ΜΕ ΚΕΡΜΑΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ SUPER AMOLED ΟΘΟΝΗ

iphone7-conceptΑν και το iPhone 7 αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του σε περίπου επτά μήνες, όλο και περισσότερες φήμες δίνουν στοιχεία, άλλα αληθοφανή και άλλα όχι, σχετικά με το σχεδιασμό του και τα χαρακτηριστικά του.

Οι τελευταίες φήμες προέρχονται από την Κίνα και την Κορέα με τα εκεί δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τη χρήση νέων υλικών στην επόμενη ναυαρχίδα της Apple αλλά και την ενσωμάτωση νέων χαρακτηριστικών.

Καταρχήν, τα δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένο ότι αφού η Apple λανσάρισε μοντέλα S πέρυσι (iPhone 6s και iPhone 6s Plus) φέτος θα προχωρήσει σε πλήρη ανασχεδιασμό της συσκευής. Πρώτη και κύρια αλλαγή φέρεται να είναι η χρήση πάνελ Super AMOLED στην οθόνη της συσκευής.

Άλλη σημαντική αλλαγή θα είναι η χρήση νέων, κεραμικών υλικών στο πίσω μέρος του μελλοντικού iPhone7, σε συνδυασμό με την αφαίρεση των χαρακτηριστικών γραμμών-κεραιών. Επιπλέον, φέρεται ως δεδομένη και η αφαίρεση της υποδοχής των 3,5 χιλιοστών για την τοποθέτηση των ενσύρματων ακουστικών.

iPhone-7-ceramic-material

Η συσκευή θα διαθέτει ωστόσο βελτιωμένο Touch ID, σε ότι αφορά την ταχύτητα ανάγνωσης, θα ενσωματώνει την τεχνολογία 3D Touch και θα διαθέτει επίσης νέο μεταλλικό πλαίσιο.

Ο αισθητήρας της κύριας κάμερας θα παραμείνει στην ανάλυση των 12 Megapixel, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας της συσκευής. Επιπλέον, και για πρώτη φορά, το iPhone θα είναι πλήρως αδιάβροχο.

Τα δημοσιεύματα στο Business Korea και στις κινεζικές ιστοσελίδες Sina.com και MyDrivers συνοδεύονται από μία γραφική απεικόνιση των υποτιθέμενων αλλαγών στην επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple. Άγνωστο φυσικά παραμένει αν η εν λόγω απεικόνιση αντιπροσωπεύει και τους πραγματικούς σχεδιασμούς της αμερικανικής εταιρείας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]