ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ PROJECT ARA TABLET ΤΗΣ GOOGLE

Project_Ara_scattered_partsTo Project Ara της Google δεν αφορά μόνο σε smartphones, αλλά και σε tablets, όπως αποκαλύπτεται στο Διαδίκτυο από ένα σχετικό benchmark test. 

Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του σχετικού benchmark test από το GFXBench, υπάρχει ένα αρθρωτό tablet με οθόνη Full HD, το οποίο φαίνεται να ανήκει στο Project Ara. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο GFXBench για το Project Ara tablet δείχνουν μία συσκευή με οθόνη διαγωνίου 13,8 ιντσών, με ανάλυση 1920×1080 pixels και οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, χρονισμένο στο 1,9 GHz, με Adreno 430 GPU.

Η μνήμη RAM είναι στα 3 GB, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε στα 10, είτε στα 25 GB, πίσω κάμερα VGA, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι στα 5 Megapixel. To λειτουργικό σύστημα του Project Ara A8A01 tablet της Google, όπως εμφανίζεται ο κωδικός του αριθμός φαίνεται να είναι το Android 6.0 Marshmallow. Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα το πότε αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του αυτό το tablet στην αγορά. Σημειώνεται από διάφορες πηγές ότι δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και στο Google I/O τον Μάιο.

Προφανώς, ο κάτοχος αυτού του tablet θα μπορεί να το αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, προσαρμόζοντας πάνω του τα αντίστοιχα επιμέρους μέρη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]