ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΕΟΝ Η VERITAS TECHNOLOGIES

techΜε επικεφαλής το νέο διευθύνοντα σύμβουλο Bill Coleman, η Veritas επικεντρώνεται στην επίλυση των εκθετικά αυξανόμενων προκλήσεων στον τομέα της διαχείρισης επιχειρησιακών δεδομένων.

Η Veritas παρέχει στις επιχειρήσεις λογισμικό και υπηρεσίες που υποστηρίζουν τη συλλογή, προστασία, ανάλυση καθώς και τη βελτιστοποίηση των δεδομένων τους. Έτσι, οι οργανισμοί μπορούν να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους κινδύνους και να ελαχιστοποιούν τις δαπάνες.

Σήμερα, η Veritas έχει το σπάνιο προνόμιο να προστατεύει τα δεδομένα στο 86% των επιχειρήσεων της λίστας Fortune 500 και αξιοποιεί αυτή την εμπειρία για να τις βοηθήσει να πετύχουν καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Η Veritas είναι σε θέση να καινοτομεί, θέτοντας τα οφέλη που προκύπτουν, στην υπηρεσία του information management. Η εταιρεία διεκδικεί τμήματα της αγοράς που αντιπροσωπεύουν μερίδια αξίας 24 δισ. δολαρίων μέχρι το 2018. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι επιμέρους τομείς του Backup and Recovery, των Integrated Appliances, της διαθεσιμότητα πληροφοριών και των λύσεων αρχειοθέτησης, όπου η Veritas κατέχει τις κορυφαίες θέσεις αναφορικά με τα μεριδία αγοράς.

Για πάνω από μια δεκαετία, η Veritas αναγνωρίζεται από το Gartner Magic Quadrant, ως ηγέτης του χώρου στο Enterprise Backup Software, στα Integrated Appliances1 και στο Enterprise Information Archiving. Τώρα, με την υποστήριξη του Carlyle Group, η εταιρεία επιταχύνει την παροχή νέων λύσεων σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Η νέα ηγετική ομάδα της Veritas συνδυάζει την γνώση και την εμπειρία της αγοράς με την επιχειρηματική επιτυχία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Bill Krause, πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της 3Com και τον David Scott, πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της 3Par, που μέχρι πρόσφατα διατέλεσε αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του τομέα μέσων και εφαρμογών αποθήκευσης της HP.

[Δ.Τ. Veritas]
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]