ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

Η SHARP ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ AQUOS MINI SH-M03

Sharp Aquos Mini SH-M03To Sharp Aquos Mini SH-M03 διακρίνεται για την οθόνη του που δεν έχει περιθώρια και καταλαμβάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος. 
Το νέο smartphone της Sharp προορίζεται για κυκλοφορία στην ιαπωνική αγορά και ακολουθεί τις καθαρές γραμμές σχεδιασμού που χαρακτήριζε και άλλα πρόσφατα μοντέλα της Sharp. H οθόνη του Sharp Aquos Mini SH-M03 δεν είναι πολύ μεγάλη, καθώς δεν ξεπερνά τις 4.7 ίντσες, έχει ανάλυση Full HD και χρησιμοποιεί την τεχνολογία IGZO της Sharp.
sharp-aquos-mini-sh-mo3-2
O εξαπύρηνος Qualcomm Snapdragon 808 βρίσκεται στο εσωτερικό του νέου μοντέλου και συνδυάζεται με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μία κάμερα 13 Megapixel, ενώ η κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι στα 5 Megapixel.
H μπαταρία του Sharp Aquos Mini SH-M03 έχει συνολική χωρητικότητα 2810 mAh, ενώ υπάρχει και πιστοποίηση IPX68, πράγμα που σημαίνει ότι το smartphone αυτό είναι αδιάβροχο. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android, αλλά η συγκεκριμένη συσκευή δεν αναμένεται να βγει εκτός των… ιαπωνικών τειχών.
Η τιμή του διαμορφώνεται σε 44800 ιαπωνικά γιεν, που αντιστοιχούν σε 392 ευρώ περίπου, στοιχείο που δείχνει ότι έχει αρκετές πιθανότητες να τα πάει καλά εμπορικά, ενώ θα ήταν μια καλή πρόταση και για την εγχώρια αγορά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]