ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ DROPBOX

To Dropbox app αποκτά ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών που βοηθούν την παραγωγικότητα του καθημερινού χρήστη. 

Οι αλλαγές επηρεάζουν τόσο τον mobile όσο και τον desktop χρήστη του Dropbox, με την προσθήκη της δυνατότητας σκαναρίσματος εγγράφων, αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας εγγράφων του Office εν κινήσει. Η αποθήκευση των αρχείων του Office μπορεί να γίνει αυτόματα στο Dropbox μετά από τις πρόσφατες αλλαγές για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Για όσους έχουν έναν δωρεάν λογαριασμό στο Dropbox, απαιτείται να εγκαταστήσουν την desktop εφαρμογή στον υπολογιστή τους προκειμένου να μπορούν να λειτουργούν την επιλογή των camera uploads. Πέρα από την προφανή προσπάθεια του Dropbox να προωθήσει περισσότερο τη χρήση του Premium account, η Cloud υπηρεσία σημειώνει ότι με τις αλλαγές που προωθεί θα βοηθήσει τους δωρεάν χρήστες να μην ξεμένουν από χώρο όταν ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο Dropbox, κάνοντας καλύτερη διαχείριση με τη βοήθεια της desktop εφαρμογής.

Όσοι χρησιμοποιούν το Dropbox και έχουν στην κατοχή τους έναν Mac, θα μπορούν πλέον να διαμοιραστούν ένα αρχείο ή ένα φάκελο, απευθείας από το Finder με ένα δεξί κλικ. Επίσης, μπορούν να προσθέτουν σχόλια στα αρχεία τους. Τέλος, με τη βοήθεια του Version History θα μπορούν οι χρήστες του Dropbox να κάνουν επαναφορά αρχείων ή να βλέπουν τις προηγούμενες εκδόσεις των αρχείων τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]