ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

TO iFixit ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ Apple AirPods

Τα Apple AirPods μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο του iFixit, το οποίο τους δίνει τον χαμηλότερο δυνατό βαθμό στη δυνατότητα επισκευής. 

Τα Apple AirPods καταφέρνουν να ενσωματώσουν σε ένα σώμα που ζυγίζει μόλις 4 γραμμάρια, ακουστικά, μπαταρία, ένα μικρό chip ασύρματης σύνδεσης (Apple W1) και ένα πλήθος από αισθητήρες, γεγονός που τα καθιστούν όχι και την πιο εύκολη συσκευή για επισκευή. Αυτό δικαιολογεί και τον βαθμό 0 που δίνει το iFixit στα ακουστικά Apple AirPods. Το iFixit άνοιξε τα Apple AirPods και συνειδητοποίησε ότι τα πάντα είναι ερμητικά κλεισμένα στο σώμα τους, ενώ υπάρχει αρκετή κόλλα για να κρατά τα πάντα στη θέση τους.

Η θήκη φόρτισης των Apple AirPods έχει λιγότερη κόλλα στο εσωτερικό της και κάπως περισσότερο χώρο για τα επιμέρους υλικά, αλλά και εδώ δεν φαίνεται να είναι πολύ εύκολη η επισκευή της. Σε κάθε περίπτωση, το χαμηλό σκορ που δίνει το iFixit δείχνει ότι δεν έχει και πολύ νόημα να προσπαθήσει κανείς να επισκευάσει τα Apple AirPods, άσχετα από το ποσό που θέλει να δαπανήσει κανείς για την επισκευή αυτή. Το ότι είναι δύσκολα στην επισκευή τα ακουστικά της Apple δεν θα προκαλούσε τόσο ενδιαφέρον εάν τα Apple AirPods δεν ήταν τόσο ακριβά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]