ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

ΝΕΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ HTC ONE M10

HTC-One-M10-2To HTC One M10 εμφανίζεται σε νέα φημολογία στο Διαδίκτυο, η οποία ισχυρίζεται ότι η νέα ναυαρχίδα θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών. 

Οι πρώτες πληροφορίες για το HTC One M10 έκαναν λόγο για οθόνη 5.1 ιντσών, ενώ τώρα γίνεται λόγος για διαγώνιο 5.2 ιντσών. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι στα 1440×2560 pixels, δηλαδή QHD. Ένα άλλο στοιχείο που θεωρείται σίγουρο είναι ότι το HTC One M10 θα έχει στη θέση του επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 820.

Το HTC Sense 7 user interface θα είναι παρών στη νέα συσκευή, ενώ αργότερα θα κάνει την εμφάνισή του και το Sense 8 ως update. Το λειτουργικό σύστημα του HTC One M10 θα είναι το Android 6.0.1. Δεν έχει γίνει γνωστή καμία άλλη πληροφορία για το επερχόμενο smartphone, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η HTC δεν αποκαλύπτει τίποτα αναφορικά με το πότε περίπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του HTC One M10.

htc one m10
Αυτή τη στιγμή η HTC έχει σε εξέλιξη το Project Perfume το οποίο θα οδηγήσει στην δημιουργία του One M10, το οποίο και θα γίνει η νέα ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης εταιρείας. Σύμφωνα με το Phone Arena, το HTC One M10 θα έχει πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα αντικαθιστά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]