ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

H PANASONIC ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ANDROID ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ

Panasonic-CM10Η Panasonic Lumix DMC-CM10 έχει σχεδιασμό παρόμοιο με ένα Android Camera Phone, με τη διαφορά ότι εδώ δεν υπάρχουν τηλεφωνικές λειτουργίες. 

Η Panasonic Lumix DMC-CM10 είναι βασισμένη στο περσινό μοντέλο Lumix CM1, το οποίο είχε smartphone λειτουργίες. Στο νέο μοντέλο έχουμε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801, με μνήμη RAM 2 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB, με δυνατότητα επέκτασης με κάρτες microSD. H οθόνη έχει διαγώνιο 4.7 ιντσών σε ανάλυση Full HD.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android Lollipop. O αισθητήρας της Android κάμερας της Panasonic έχει διάσταση 1 ίντσας, με 20.1 Megapixel και τεχνολογία CMOS. Ο φακός είναι στα 28 mm με f/.28 από τη Leica. Γύρω από το φακό υπάρχει ένα περιστροφικό χειριστήριο για ελάχιστες ρυθμίσεις εστίασης, όπως συμβαίνει και σε ακριβότερες κάμερες. Υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση 4Κ, ενώ υπάρχει διπλό LED φλας στο πίσω μέρος.

Η Panasonic Lumix DMC-CM10 θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία από τις 25 Ιανουαρίου, στην Ιαπωνία σε μια τιμή που θα κυμαίνεται περίπου στα 790 ευρώ. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η νέα κάμερα της Panasonic θα έχει και τηλεφωνικές λειτουργίες, αλλά τελικά το μοντέλο που παρουσιάστηκε είναι εξοπλισμένο με την δυνατότητα να κατεβάζει εφαρμογές από το Google Play Store.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]