ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

OCULUS PC BUNDLES ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 1,499 ΔΟΛΑΡΙΩΝ

Oculus-ReadyΤο Oculus Rift θα γίνει διαθέσιμο στα τέλη Μαρτίου, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προ-παραγγείλουν το σετ που θα περιλαμβάνει εκτός από το headset εικονικής πραγματικότητας και ένα gaming PC.

Πιο συγκεκριμένα, η Oculus ανακοίνωσε ότι από τις 16 Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στα Amazon, Microsoft Store και Best Buy τα Oculus Ready PC bundles, δηλαδή συστήματα υπολογιστών από τις Asus, Dell και Alienware μαζί με το Oculus Rift, με έκπτωση που θα κυμαίνεται από 100 έως 200 δολάρια.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα εν λόγω bundles θα ξεκινούν από τα 1.499 δολάρια και θα φτάνουν μέχρι και τα 3.000 δολάρια. Όπως επισημαίνει το Verge το Oculus Rift θα κοστίζει περί τα 599 δολάρια αλλά για να εκμεταλλευθεί κάποιος τις δυνατότητές του θα πρέπει να διαθέτει και το ανάλογο gaming PC.

OculusSide
Υπό αυτή την έννοια η κίνηση ίσως είναι συμφέρουσα μιας και τα συστήματα που θα περιλαμβάνονται στην προσφορά θα είναι high-end συνθέσεις. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η φθηνότερη σύνθεση, αυτή της Asus στα 1.499 δολάρια, αφορά σύστημα με επεξεργαστή Intel Core i5 της οικογένειας Skylake, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 970 και μνήμη μεγέθους 8 GB.

Η κορυφαία σύνθεση είναι ένα Alienware Area 51 αξίας 3.149 δολαρίων με επεξεργαστή Intel Core i7 της οικογένειας Haswell, μνήμη RAM μεγέθους 16GB και κάρτα γραφικών GTX 980. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Oculus οι προ-παραγγελίες από τα Amazon και Best Buy θα αφορούν «επιλεγμένες χώρες» και σε «περιορισμένες ποσότητες» ανά μήνα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]